Business Class

Ondernemers en investeerders kunnen zich op basis van managementervaring en/of behaalde resultaten in het land van herkomst, kwalificeren voor een visum in de Business Class categorie. Daarnaast worden er eisen gesteld aan het te investeren vermogen. In de Business Class wordt een onderscheid gemaakt tussen de volgende visums:

  • Self-employed visum
  • Start-up visum
  • Immigrant Investor Venture Capital Pilot Program

Self-employed

Zelfstandig ondernemers in de agrarische of culturele sector en zelfstandige topsporters kunnen zich kwalificeren voor een Self-employed visum. Voor het visum moet u ten minste 2 van de laatste 5 jaar als zelfstandig ondernemer of manager een bedrijf hebben gerund. Tevens is een gedegen ondernemersplan van belang, waaruit blijkt dat er voldoende eigen vermogen is om een bedrijf in Canada op te zetten en dat er voldoende potentie is om er een goed inkomen uit te halen.

Start-up

Canada’s Start-up visum programma is gericht op immigrant-ondernemers met de vaardigheden en mogelijkheden om bedrijven op te zetten in Canada welke innovatief zijn, banen creëren voor Canadezen en kunnen concurreren op wereldniveau.
Om in aanmerking te komen voor een Start-up visum, moet een businessplan worden goedgekeurd en ondersteund door een van de aangewezen instanties hiervoor. De desbetreffende organisaties kiezen welke bedrijfsvoorstellen ze beoordelen op potentie en haalbaarheid. Iedere organisatie heeft zijn eigen intakeprocedure en criteria.

Immigrant Investor Venture Capital (IIVC) Pilot Program

Voor internationale investeerders met eigenschappen en vaardigheden benodigd voor een bijdrage aan de Canadese economie en integratie in de samenleving, is er de optie om een permanente aanvraag in te dienen binnen het Immigrant Investor Venture Capital (IIVC) programma.
Het nieuwe programma voor investeerders, geopend in 2015, stelt hoge eisen. Investeerders die minimaal CAD $2.000.000 willen investeren in een fonds voor 15 jaar en daarnaast ook nog een eigen vermogen van tenminste CAD $10.000.000 kunnen aantonen, kunnen in aanmerking komen voor een visum in deze categorie.

Voor vragen of meer informatie over de Business Class categorie, neemt u dan contact met ons op.

Stap 1: Persoonlijke gegevens hoofdaanvrager

 

 

 

Mobiel

Huistelefoon

Werktelefoon

Stap 2: Opleiding & Werkervaring

Vul hier alle diploma's in. Meerdere diploma's kunnen mogelijk hogere puntenscore geven.

Noem alle opleidingen en cursussen van 1 jaar of langer, na het voortgezet onderwijs.

Opleiding 1

Opleiding 2

Opleiding verbergen

Opleiding 3

Opleiding verbergen

Opleiding 4

Opleiding verbergen

 

Werkervaring

Geef een overzicht van uw arbeidsverleden, start met uw huidige baan.

Werkervaring 2

Werkervaring verbergen

Werkervaring 3

Werkervaring verbergen

Werkervaring 4

Werkervaring verbergen

 

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Jaar 4

Stap 3: Aanvullende gegevens

Engelse taalvaardigheid

Schrijven

Lezen

Spreken

Luisteren

Franse taalvaardigheid

Schrijven

Lezen

Spreken

Luisteren

 

Gewerkt
Gestudeerd
Gereisd

 

 

 

 

Stap 4: Gegevens Partner

 

 

Mobiel

Huistelefoon

Werktelefoon

Noem alle opleidingen en cursussen van 1 jaar of langer, na het voortgezet onderwijs.

Opleiding 1

Opleiding 2

Opleiding verbergen

Opleiding 3

Opleiding verbergen

Opleiding 4

Opleiding verbergen

 

Werkervaring

Geef een overzicht van uw arbeidsverleden, start met uw huidige baan.

Werkervaring 2

Werkervaring verbergen

Werkervaring 3

Werkervaring verbergen

Werkervaring 4

Werkervaring verbergen

Engelse taalvaardigheid

 

Engelse taalvaardigheid

Schrijven

Lezen

Spreken

Luisteren

Franse taalvaardigheid

Schrijven

Lezen

Spreken

Luisteren

Intentie

Gewerkt
Gestudeerd
Gereisd

Stap 5: Kinderen

Kind 1

Kind 2

Kind verbergen

Kind 3

Kind verbergen

Kind 4

Kind verbergen

Stap 6: Afronding