Emigratiedag 16 september 2017

Zaterdag 16 september 2017 staat volledig in het teken van emigratie en visa voor Australië en Canada. Dan organiseren wij namelijk onze jaarlijkse Visa4you Emigratiedag in het gebouw van de Universiteit Utrecht. De Emigratiedag is interessant voor iedereen die plannen heeft om tijdelijk of permanent te vertrekken naar Australië of Canada.

Het programma

 • Een informatiemarkt met bedrijven actief in de emigratiewereld, waaronder;
  OOM verzekeringen – de specialist in buitenland verzekeringen
  Optimus advies – voor fiscale & financiële zaken rondom emigratie, bv hoe om te gaan met belastingafhandeling bij vertrek halverwege het jaar? Transfer van middelen naar buitenlandse rekening? Afwikkeling van verkoop huis, pensioenen etc.
  Agrimove – zeer ervaren internationaal verhuizer voor particulieren en ondernemers
  Visa4you – erkend visumbureau voor visa Australië en Canada
 • Lezingen over de visa voor Australië en Canada door onze visumconsultants
 • Tips en ervaringen uitwisselen met Visa4you klanten die onlangs het visum in ontvangst hebben mogen nemen, of in de laatste fase van de visumaanvraag zitten.

Lustrumboek voor alle bezoekers  (unieke editie!)

Ter ere van ons 1e lustrum van onze Emigratiedag geven wij een lustrumboek uit. In dit boek zijn persoonlijke verhalen van onze klanten gebundeld, die kort of al langer geleden naar Australië of Canada zijn geëmigreerd. Een mooi en informatief naslag voor ieder die overweegt naar het buitenland te gaan!

Aanvang en locatie:

Aanvang : 13.00 uur
Locatie   : Leuvenlaan 19, Utrecht (Universiteit Utrecht)
Entree    : € 10,- p.p. (<18 jaar gratis toegang)

Aanmelding
Aanmelden kan per e-mail via info@visa4you.nl onder vermelding van: Na(a)m(en), adresgegevens, telefoonnummer, aantal personen en land van voorkeur.

Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer informatie. Indien u zich heeft aangemeld, ontvangt u de week voorafgaand aan de Emigratiedag meer informatie over het programma.

Graag tot zaterdag 16 september!

Team Visa4you