Visa4you Emigratiedag 16 september 2017

Zaterdag 16 september 2017 vindt de vijfde editie van de jaarlijkse Visa4you Emigratiedag plaats. Deze dag staat volledig in het teken van informatievoorziening over tijdelijke en permanente visa en emigratie naar Australië en Canada.

Het programma:

 • Een informatiemarkt met bedrijven actief in de emigratiewereld, waaronder;
  OOM verzekeringende specialist in buitenland verzekeringen
  Optimus advies – voor fiscale & financiële zaken rondom emigratie, bv hoe om te gaan met belastingafhandeling bij vertrek halverwege het jaar? Transfer van middelen naar buitenlandse rekening? Afwikkeling van verkoop huis, pensioenen etc.
  Agrimovezeer ervaren internationaal verhuizer voor particulieren en ondernemers
  Visa4youerkend visumbureau voor visa Australië en Canada
 • Lezingen over de visa Australië en Canada door onze visumconsultants

 • Tips en ervaringen uitwisselen met Visa4you klanten die onlangs het visum in ontvangst hebben mogen nemen, of in de laatste fase van de visumaanvraag zitten.

Lustrumboek voor alle bezoekers  (unieke editie!)

Ter ere van ons 1e lustrum van onze Emigratiedag geven wij een lustrumboek. In dit boek zijn persoonlijke verhalen van onze klanten gebundeld die kort of al langer geleden naar Australië of Canada zijn geëmigreerd. Een mooi en informatief naslag voor ieder die overweegt naar het buitenland te gaan!

Aanvang en locatie:

Aanvang : 13.00 uur
Locatie   : Leuvenlaan 19, Utrecht (Universiteit Utrecht)
Entree    : €10,- per persoon (kinderen <18 jaar gratis toegang)

Aanmelden:

Wij werken op basis van aanmeldingen. U kunt zich aanmelden via e-mail info@visa4you.nl. Vergeet dan niet onderstaande te vermelden:

 • Voor- en achternaam
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • Aantal personen (inclusief leeftijden)
 • En het land van uw voorkeur

Houd onze Facebookpagina en de website in de gaten voor meer informatie. Indien u zich heeft aangemeld, ontvangt u de week voorafgaand aan de Emigratiedag meer informatie over het programma.

Graag tot zaterdag 16 september!

Team Visa4you