Jongeren voorlichtingsprogramma

Jongeren voorlichtingsprogramma

Alles over stagelopen, (tijdelijk) werken en reizen in Canada en Australië

Het jongeren voorlichtingsprogramma is onderdeel van de Visa4you emigratie dag en zal plaats vinden op zaterdag 15 september 2018, te Utrecht. 

Stagelopen, backpacken en reizen in het buitenland, erg populair, maar het ontbreekt vaak aan goede informatievoorziening over benodigde visa. Dit jaar organiseren wij de zesde(!) editie van de Visa4you emigratie dag. Door de jaren heen hebben wij  gemerkt dat er niet alleen interesse is voor informatie over permanente emigratie en langdurig verblijf in Australië, maar dat ook jongeren behoefte hebben aan een goede voorlichting. Kortom: Tijd om hier iets aan te doen. Vandaar dat wij dit jaar het ‘jongerenprogramma introduceren’.

Onze consultants ‘tijdelijke visa’ zullen er alles aan doen om jonge bezoekers (18-31 jaar) tijdens lezingen te informeren over de opties om buitenlandervaring op te doen in de vorm van een stage en/of backpacken (rondreizen) in Australië en Canada.

Het jongerenprogramma

Wil jij in 2018 – 2019 naar Canada of Australië, dan is een visum vereist. Het jongerenprogramma op 15 september is volledig gericht op jongeren tussen de 18 en 31 jaar met de intentie om stage te lopen, (tijdelijk) werken of reizen door Canada of Australië.

Onze visumspecialisten zullen er alles aan doen om jonge bezoekers (18-31 jaar) tijdens lezingen volledig te informeren. Alle informatie is volledig gericht op tijdelijk verblijf in Canada en Australië, met de bedoeling om jullie volledig voorbereid en geïnformeerd te laten starten met de voorbereiding op bijvoorbeeld jullie buitenlandstage.

Verder zijn er bedrijven aanwezig die nuttig zijn voorafgaand aan vertrek of tijdens de aanvraagprocedure.

Het programma van de emigratie dag

 • De visumspecialisten van Visa4you verzorgen lezingen.
 • Verder is er een informatiemarkt waar bedrijven aan deelnemen die een bijdrage kunnen leveren tijdens een visumprocedure.
 • Daarnaast wordt er een forumdiscussie georganiseerd waar zowel u als deelnemende bedrijven aan deelnemen. U kunt vragen stellen met als doel samen met alle bezoekers een actieve uitwisseling van informatie op gang te brengen, over ervaringen, adviezen en nuttige onderwerpen met betrekking tot emigratie in de breedste zin van het woord.
 • Op het klantentrefpunt kunnen (persoonlijke)ervaringen gedeeld worden met Visa4you klanten die reeds een visumprocedure zijn gestart of inmiddels over een visum beschikken.

Deelnemers informatiemarkt

Aangezien wij intussen al een aantal bevestigingen van deelname hebben ontvangen, kunnen wij daarom alvast een aantal namen van deelnemende bedrijven vrijgeven!

 • Abroad Internships
  Aanbieder van prachtige stageplekken in het buitenland –  bemiddelingsorganisatie die studenten helpt bij het realiseren van een stage of afstudeeropdracht in het buitenland
 • OOM Verzekeringen
  Specialist in buitenlandverzekeringen
 • Optimus Advies
  Voor fiscale en financiële vragen
 • iMove
  Internationaal verhuizer voor particulieren en bedrijven (dochteronderneming van AgriMove)
 • Approved by Danielle
  Zelfstandig reisadviseur, gespecialiseerd in op maat geselecteerde (oriëntatiereizen). Voor een onvergetelijke reis naar uw emigratieland.
 • Visa4you
  Erkend visumspecialist voor Canada en Australië, voor alle vraagstukken omtrent tijdelijke en permanente emigratie.

Praktische informatie

Locatie : Universiteit Utrecht, Leuvenlaan 19
Welkom : 13.00 uur – Deuren geopend
Officiële opening : 13.30 uur – Welkomstwoord en toelichting programma
Einde : 16.30 uur – Afsluiting van de dag
Entreekosten : €10,- per persoon (kinderen onder 18 jaar gratis)

Kom jij ook?

Kortom: Een zeer informatieve dag met de bedoeling om jou en al je medescholieren, vrienden en vriendinnen volledig geïnformeerd naar huis te laten gaan. Niet alleen Visa4you, maar ook de deelnemers van de informatiemarkt zullen zich hier voor inzetten. Voordat je deze pagina verlaat, vergeet je niet aan te melden!

Doormiddel van de button op onze website kun je je aanmelden, maar dit kan ook per e-mail onder vermelding van:

 • Voor- en achternaam
 • E-mailadres en telefoonnummer
 • Voorkeur programma (Emigratie naar Australië, emigratie naar Canada of het jongerenprogramma)
 • Aantal personen 18+ en aantal personen jonger dan 18 jaar

E-mailen kan naar: info@visa4you.nl

 

Zien we je daar? Tot dan!